"Mijn eerste ervaring met NEI was bij Miranda en was echt heel prettig. 

Ze gaf goede, duidelijk uitleg over de achtergrond van NEI. Het gesprek was heel prettig, persoonlijk, warm en leerzaam.

Het heeft me heel veel inzichten gegeven over mijzelf. Het heeft me bewust gemaakt van onbewuste zaken die een belangrijke rol bleken te spelen in mijn dagelijks leven. De blokkades die hierbij een rol speelden, zijn dankzij de sessie bij Miranda verdwenen.

Het heeft me enorm veel gebracht op persoonlijk vlak, waarvoor ik Miranda heel dankbaar ben."

"Ik vond het super fijne sessies bij Miranda.

Ze neemt alle tijd en straalt heel veel rust uit zodat je jezelf op je gemak voelt. Met de biotensor test ze bepaalde emoties uit die ze zelf niet zomaar zou kunnen weten.

Het heeft me echt goed geholpen.

Ze heeft ook via mij de kinderen en zelfs de hond behandeld, zo bijzonder.."


" Via via hoorde ik van de therapie van Miranda. Mijn nieuwsgierigheid was gewekt. Zou het iets zijn? De stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt.

Miranda heeft zo'n enorme rustige en kalme uitstraling zodat je je meteen ontspannen voelt en je openstelt voor de zaken en emoties die op je af komen. Soms zijn dingen zo logisch dat je ze zelf niet ziet. Soms ben je je van bepaalde dingen niet bewust.

Door de sessies bij Miranda zijn puzzelstukjes op z'n plek gevallen. 

Miranda en haar therapie zijn een echte aanrader!"


"Miranda stelt je echt op je gemak en is rustig en echt professioneel en gaat heel duidelijk te werk.

Ik heb het, buiten het feit dat het echt een hele pittige sessie was, als heel prettig ervaren.

Nu komt de tijd van integreren om de hoek kijken en merk dat ik die ook echt nodig heb.

Ik ga zeker nog eens terugkomen, dank je wel voor deze opruimbeurt"


"Op aanraden van een vriendin en collega ging ik op zoek naar iemand die NEI-therapie geeft. Google bracht mij naar Miranda. Er was heel snel en fijn contact. Dit was al erg prettig en al snel hadden we een eerste afspraak gepland. Na vele zoektochten naar waar mijn jeuk en eczeem toch vandaan komt, hoopte ik met deze therapie een laatste puzzelstukje te vinden. 

Nu, na 2 sessies kan ik zeggen dat dit ook zo voelt. Ik kan niet precies omschrijven wat het met je doet. 
Als je open staat voor de lijnen die ons verbinden en de patronen en systemen waarbinnen wij functioneren is dit echt een hele fijne, waardevolle therapie vorm.

Het heeft mij inzichten en rust gebracht en ik voel me meer verbonden met waar ik vanuit ontstaan ben en wie ik mag zijn in dit leven."

" Al meerdere maken ben ik bij Miranda geweest voor diverse klachten. Zowel lichamelijk als mentaal. 
Ik heb al 20 jaar last van aften waardoor ik soms 2 weken niet kon eten en moeite had met praten.

Sinds Miranda mij hiervoor behandeld heeft, heb ik soms nog enkele kleine aften maar deze verdwijnen binnen een paar dagen. Ook mijn zoontje heeft geen last meer van aften. 

 

Begin dit najaar zat ik even niet zo lekker in mijn vel. Ik signaleerde het en heb meteen Miranda om hulp gevraagd. Na een lange sessie met diverse elementen die behandeld mochten worden voelde ik me na dik 2 weken een stuk rustiger en kon ik alles weer wat beter op een rijtje zetten wat me weer een leuker mens en moeder maakt."

"Ik hoorde dat Miranda met de NEI-opleiding bezig was en ik had meteen interesse naar hoe het in zijn werk ging.

Ze zocht nog testpersonen en ik heb meteen een afspraak gemaakt. Ik ben 3 keer geweest, maar had helemaal niet het idee dat ik een testpersoon was. Ze deed het heel professioneel en goed. De kalmte die ze uitstraalt komt heel fijn binnen.

Ik vond het een hele eye-opener. Er viel een last van mijn schouders en was zeer aangenaam verrast door deze NEI-therapie.

Ik kan het iedereen aanraden!"


"Het voelt vertrouwd en er heerst een ontspannen sfeer. 

Miranda neemt je mee in het proces en ik vond het zelf heel fijn dat ze ook uitleg geeft. Ook al is het het onbewuste waar het om gaat, het is fijn om het te "begrijpen".

Het voelt goed niet eindeloos te hoeven praten, maar dat je je gewoon over kunt geven.

Bijzonder om te zien hoe alles op zijn plek valt en met elkaar verbonden is.

Bij mij zijn er emoties los gekomen die nu beter verwerkt lijken."